lørdag den 3. september 2011

School and football game!

Skolen startede jo i tirsdags, men i denne uge var der kun skole tirsdag, onsdag og torsdag pga. labor day. Labor day fejre noget med arbejderne men..... Vi har fri fredag, selvfølgelig lørdag og søndag, og mandag. Fredag aften (i gaar) var der football game på skolen og det var super sjovt, fordi vi vandt 39-0 og vores skole vinder aldrig. Det var en rigtig football game med både cheerleadere, quarterback osv. Efter football game sov vi hos en af Malenes veninder og det var rigitg hyggeligt. I dag har vi bare sovet laenge og hygget i sofaen. I morgen skal vi have koebt nogle forskellige ting til skole og senere skal vi til suprise party ved en af de andre exchange students.

En typisk skoledag for mig er:
Jeg staar op kl. 06.00 og vi koerer til skole omkring kl. 07.00. Saa gaar vi lidt rundt på skolen indtil klokken ringer 07.30, og foerste time begynder. Min foerste time er engelsk og det er meget sjovt og vi har en helt vildt god laerer. Naeste time er psykologi og det er meget spændende. 3 time er personlig finans og det er ogsaa meget fedt. Saa har vi noget de kalder activity, og det er en halv time hvor vi kan lave lektier eller bare sidde og snakke. Naeste klasse var statistics men det var alt for svaert saa det blev jeg noed til at aendre til en study hall, som er en hel time hvor vi kan lave lektier eller hvad vi nu har lyst til. Midt i study hall har vi frokost pause på 20 min, hvilket ikke er meget naar man ser koeen, men det vaenner man sig hurtigt til. Efter frokost har vi lidt mere study hall og saa har jeg marine biologi og det er rigtig sjovt. Vi laver aldrig saa meget i marine biologi, saa der elsker de andre at hoere om Danmark og Tyskland, da jeg har marine biologi med en tysk exchange student ogsaa. Efter marine biologi har vi fri eller hvis du dyrker sport har du 15 min til at klæde om og vaere klar. Det skal man lige venne sig til, dte med at dyrke sport hver dag efter skole, det er lidt haardt nogle gange men det er okay naar man kommer i gang. Sport starter 14.15 og varer 2 timer saa vi er færdige 16.15 og saa er det ellers bare hjem og slappe af og lave lektier. Indtil videre har vi ikke fået saa mange lektier for, men det kommer nok snart.     

1 kommentar:

  1. Holda op det er tidligt sådan en skoledag starter!! Men det lyder meget spændende det hele -især marine biologi, men kan forestille mig at det er lidt svært på engelsk, med alle de fagudtryk, som du også selv har nævnt -men det kommer du sikkert hurtigt efter.

    Pyha sport to timer hverdag -det lyder sundt, men også hårdt ;)

    Dejligt at høre at du har det godt. Glæder mig til at snakke med dig over Skype snart!!

    SvarSlet